Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday # 1




I love pastry. 

This is my second successful oreo cheesecake! hehe

Bring this during my senior Farewell Party.

Resepi yuyu tengok kat my friend's sis punye blog: The Phatbaker's Diary.

Thanks sis share resepi yang sedap itu!

Yuyu ikut resepi tu cuma Oreo sebagai base guna 1 1/2 je, chopped another 1 1/2 and another half yuyu tabur kat atas sbg hiasan (refer pic above)
One more, sebab susah nak cari condensed milk, yuyu guna susu pekat biasa and it still tastes great!

^__^

Korang ape lagi, cepat2 click link tu and try buat. 

Tata.

1 comment:

  1. best nyer boleh pergi holiday kat cameron... :)

    ReplyDelete